Evropska delavnica IT-ja v poslovanju podjetij – Paris –

Untitled

Evropska delavnica IT-ja v poslovanju podjetij, 5.-7. oktober 2016, v bližini Pariza

Pridružite se nam v čudovitem dvorcu v bližini Pariza in vodite uveljavljeno podjetje do uspeha s pregledom in oceno strateške rešitve za postavljen izziv. Na podlagi resničnega BCG projekta odkrijte, kako se lahko digitalizacija poslovnih procesov pretvori v ključno konkurenčno prednost za naše stranke. Za udeležence, ki prihajate iz Slovenije, imamo zagotovljeno 1 mesto. Vse stroške povezane z dogodkom krije BCG.

Skupaj z BCG-jevimi svetovalci iz našega dinamičnega »Technology Advantage« tima in s 50 izbranimi najboljšimi študenti iz Evrope ter Bližnjega vzhoda si boste ustvarili razumevanje trenutne situacije podjetja. Na osnovi tega boste identificirali področja za izboljšave, ocenili njihov potencial, ter predstavili svojo rešitev upravi podjetja.

Na poti do rešitve boste spoznali metodologije in pristop vodilnega svetovnega strateško svetovalnega podjetja ter se spopadli z novimi izzivi, ki vam bodo omogočili osebnostno in profesionalno rast.

Iščemo nadarjene dodiplomske in podiplomske študente ter mlade profesionalce, ki se študijsko ali obštudijsko zanimajo za področja IT-ja in strategije.

Za dodatne informacije in registracijo obiščete našo spletno stran: http://it-businesscourse.bcg.com

Svojo elektronsko prijavo lahko izvedete preko naše spletne strani, do 6. septembra 2016.

Za kakršnakoli vprašanja povezana z delavnico lahko kontaktirate Emese Gál preko telefona na +36 30 33 22 497 ali preko e-maila na gal.emese@bcg.com.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.