Poletna šola Toronto Business Academy (TBA) 2015 v Torontu (Kanada)

Vabilo:

Poletna šola Toronto Business Academy (TBA) 2015 v Torontu (Kanada).

Learning through experiences!

V Torontu bo poleti 2015 organizirana poletna šola Toronto Business Academy. Gre za tri tedenski intenzivni šolski program z naprednimi metodami poučevanja, ki bodo kombinirale individualno in skupinsko delo. Toronto Business Academy bo potekal med 25. julijem in 15. avgustom.

Predmet, ki se bo izvajal je International Business Culture (60 ur), ki je razdeljen v 5 modulov (Entrepreneurship, Innovation Topics, Business Communication Topics, Sales & Marketing Topics, Financing & Venture Capital Topics). V predavanje bodo vključeni številni priznani gostje ter lastniki podjetij.

Zadnji teden bo namenjen korporativnim seminarjem in ogledom številnih priznanih podjetij, finančnih institucij ter korporacij.

Skozi celotni program bodo udeleženci pripravljali tudi poslovni načrt s konkretno idejo, katerega bodo ob koncu predstavili posebni komisiji sestavljeni iz angelov investitorjev, s katerimi se bodo lahko dogovorili tudi o realizaciji.

Program je akreditiran z 12 ECTS kot študij v tujini. Možno je tudi zaprositi za štipendijo pri javnem skladu RS za štipendije.

Program je namenjen 50 ambicioznim študentom, ki si želijo pridobiti dodatne izkušnje v tujini.  Več informacij in prijavni obrazec najdete na spletni strani www.torontobusinessacademy.com!

Vpis za zgodnje prijave (v tem primeru je šolnina nižja) poteka do 14. marca.

Vabljeni k prijavi!

This entry was posted in Dogodki, Objava. Bookmark the permalink.

Comments are closed.