180 Degrees Consulting vabi v svoje vrste

Pozdravljena/pozdravljen!

Želiš poskusiti nekaj novega, se poleg tega nekaj novega naučiti in navezati stike s svetovalci iz največjih svetovalnih podjetij na svetu kot na primer BCG, AT Kearney, Deloitte, EY, KPMG…? Narediti nekaj dobrega za družbo? Ali pa dodati novo alinejo v življenjepisu, s katero boš korak pred konkurenti za job?

Potem se pridruži ekipi v 180 Degrees Consulting (video) Ljubljana (http://180dc.org/). Smo največja svetovna študentska organizacija za svetovanje (consulting), ukvarjamo pa se z svetovanjem neprofitnim organizacijam na vseh področjih njihovega dela. Za naše projekte potrebujemo kader s čim bolj raznolikimi sposobnostmi in znanji, saj se naloge med seboj zelo razlikujejo (npr: naš zadnji projekt je bil razvoj strategija vstopa na trg za 3D bioprinter za tiskanje kosti, organov,…). Za prijavo ne potrebujete nikakršnih predhodnih ekonomskih znanj, saj vas bomo vse naučili na izobraževanjih pred delom in med delom samim. Delo je prostovoljno in vedno poteka v sproščeni atmosferi, kjer se lahko naučite veliko novega.

Prisrčno vabljeni, da se prijavite do 17. decembra na: https://180dc.org/platform/apply/branch/ljubljana.

Za dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo preko telefonske številke 041 754 089 ali preko elektronskega naslova aleksanderc@180dc.org.

Se vidimo na naslednjem projektu.

Lep pozdrav,

Aleksander Cvijić

Website: 180dc.org/ljubljana/

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.