RAZPIS ZA POLETNO ŠOLO BOVEC 2018

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani ponuja še 4 mesta za udeležbo na tradicionalni mednarodni Poletni šoli Bovec, ki bo potekala od 16. do 30. avgusta 2018.

Poletne šole Bovec se, poleg Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, vsako leto udeležujejo udeleženci z Univerze v Celovcu, Univerze v Trstu, Univerze v Vidmu, Univerze na Primorskem in Univerze na Reki.

V okviru Poletne šole Bovec v dopoldanskem času potekajo jezikovni tečaji slovenskega, nemškega, hrvaškega, italijanskega in furlanskega jezika, v popoldanskem času pa se odvijajo tematske delavnice na temo letošnje poletne šole: Zusammenleben – Sožitje – Suživot – Convivenza – Vivi adun.

 

Poletna šola je namenjena študentom FF UL. V primeru, da bo prijavljenih več kandidatov kot je razpisanih mest, bodo kandidati izbrani na podlagi študijske uspešnosti in letnika študija – prednost bodo imeli študenti višjih letnikov in študenti podiplomskega študija. Na razpis se lahko prijavijo kandidati s statusom študenta. V primeru, da ne bodo zapolnjena vsa mesta, se ostala mesta lahko ponudi študentom iz ostalih članic UL.

Izbrani kandidati morajo prispevati 110,00 € pristopnih stroškov.

Ostale aktivnosti na poletni šoli so brezplačne in vključujejo bivanje v Hotelu Alp, udeležbo na jezikovnih tečajih ter spremljevalnih dejavnostih (ekskurzijah, ogledih ipd.).

Razpis in dokumentacija so dostopni na spletni strani: http://www.ff.uni-lj.si/dejavnosti/Mednarodna_dejavnost/Mobilnost/Razpisi

 

Prijavna dokumentacija:

  1. Izpolnjen prijavni obrazec
  2. Motivacijsko pismo
  3. Izpis ocen

Bovec 2018_Thematic outline_ITA-HR-SI-DT

Prijavnica_Bovec 2018

Rok za oddajo naknadnih prijav je 11. junij 2018

Prijavo pošljite na naslov:

FILOZOFSKA FAKULTETA

MEDNARODNA PISARNA

Aškerčeva 2

1001 Ljubljana

s pripisom: Poletna šola Bovec 2018

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.