Interenergo: VABILO ŠTUDENTOM

Brezplačne vstopnice za Festival Ljubljana, opera Hasanaginica

 

Interenergo vabi študente Fakultete za elektrotehniko, Univerze v Ljubljani, na opero Hasanaginica, ki bo, v sklopu Festivala Ljubljana, potekala v četrtek, 5. julija 2018, ob 20.00 v SNG Opera in balet Ljubljana in sproščeno druženje z nami, na katerem vam bomo na kratko predstavili karierne priložnosti v našem podjetju.

Za brezplačne vstopnice se prijavite na naslovu: info@interenergo.si, v prijavi zapišite svoje ime in priimek, fakulteto, letnik in smer študija. Prvih 10 prijavljenih študentov bo prejelo vabilo na dogodek. Prijave zbiramo od 12. do 21. junijem 2018 do 12. ure.

Interenergo vabilo

Vabilo za študente_FE

Veselimo se srečanja z vami.

Interenergo d. o. o.

 

Interenergo: Prihodnost pripada mladim

Interenergo, energetski inženiring, d. o. o., je mednarodna energetska družba s sedežem v Ljubljani. Naše temeljne dejavnosti so trgovanje z električno energijo, gradnja in upravljanje energetskih objektov za proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov ter energetska sanacija stavb in industrijskih objektov. Pravočasno prepoznavanje trendov ter trajnostna in dolgoročna usmerjenost družbe se kažeta v tem, da z vsakim novim letom presežemo rezultate predhodnega. Ponujamo dinamično delovno okolje, ki spodbuja in omogoča karierno rast.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.