Sava Re: Študentsko delo oz. zaposlitev v razvojnem centru za modeliranje

 ŠTUDENTSKO DELO oz. ZAPOSLITEV V RAZVOJNEM CENTRU ZA MODELIRANJE

Rok za prijavo: 26. 10. 2018

Sava Re, d.d., je obvladujoča družba skupine Sava Re, ki jo sestavlja 9 družb z dejavnostjo pozavarovanja, zavarovanja in pokojnin. Skupina Sava Re je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope. Deluje na šestih zavarovalnih trgih Adria regije ter številnih mednarodnih pozavarovalnih trgih.

K sodelovanju vabimo študenta / diplomanta (m/ž) II. bolonjske stopnje za delo aktuarja v razvojnem centru za modeliranje.

Ponujamo delo v dinamičnem in ustvarjalnem delovnem okolju z mednarodno komponento, timsko delo in možnostjo strokovnega usposabljanja.

Vaše področje dela vključuje:

  • sodelovanje pri modeliranju neživljenskih (po)zavarovanj,
  • pomoč pri ocenjevanju zavarovalnih tveganj,
  • uporaba DFA orodja,
  • pomoč pri razvoju, implementaciji in testiranju kapitalskega modela,
  • sodelovanje pri pripravi kompleksnih analiz s področja upravljanja tveganj in aktuarstva,
  • sodelovanje pri poročanju razvojnega centra.

Prednost pri izbiri imajo študentje z dobrim znanjem programiranja v programu R in z aktivnim znanjem angleškega jezika. Predvideni dnevni obseg dela je 8 ur (tedenski 40 ur) z začetkom 1. decembra 2018 oziroma po dogovoru. Delovno mesto je v Ljubljani na Dunajski cesti 56. Diplomantom nudimo možnost zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo.

Če želite znanje deliti z nami, ste samoiniciativni, sistematični, ustvarjalni, prizadevni in natančni ter imate dobre raziskovalne, analitične in komunikacijske sposobnosti, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom.

Vaše vloge pričakujemo do 26. 10. 2018 po elektronski pošti na naslov zaposlitev@sava-re.si.

PDF

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.