Startup Crawl v podjetju Klika

Ta petek, 20. marca, Klika odpira svoja vrata v sklopu letošnjega Startup Crawl-a. To je odlična priložnost, da študentje spoznate zaposlitvene možnosti v našem podjetju iz prve roke. Vsi obiskovalci so vabljeni, da s seboj prinesejo kopijo svojega življenjepisa.

Na voljo sta dva termina – ob 13h in 15h. Zaradi lažje organizacije je potrebna brezplačna prijava.

V obeh terminih si boste lahko ogledali predstavitev našega prototipa/pilotnega projekta SportLight. Gre za “internet of things” produkt, ki smo ga realizirali na našem zadnjem hekatonu. SportLight je programska rešitev, ki v kombinaciji s pametnimi žarnicami in napredno obdelavo športnih podatkov, osvetljuje vašo dnevno sobo glede na dogajanje na nogometnem igrišču (npr. z barvami ekipe ki ima trenutno posest žoge). Seveda vam bomo predstavili tudi ostale aktualne produkte, ki nastajajo na Kliki.

Obiskovalci boste lahko poizkusili tudi prihodnost virtualne resničnosti z Oculus rift, naš simulator vožnje, ter se pomerili v pikadu in/ali biljardu s “Klika champion 2015″.

Več informacij o dogodku najdete tukaj: http://www.internetweek.si/klika-3/, prijavo pa opravite preko te povezave: https://www.eventbrite.com/e/2015-startup-crawl-klika-registration-16081025781 Pohitite, število mest je omejeno.

Spletna stran Klike: klika.eu

This entry was posted in Delavnice, Delo, Objava. Bookmark the permalink.

Comments are closed.