Projekt E-gradiva

Resor za študijsko problematiko ŠOU v Ljubljani v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani pripravlja projekt E-gradiva, s katerim želimo zagnati digitalizacijo manj dostopnih študijskih gradiv. 
 
Zanima nas, katere knjige oz. gradiva študenti potrebujejo pri študiju, vendar so težko dostopne (v knjižnici je dostopnih premalo izvodov, niso več v prodaji, ipd.). Z morebitno digitalizacijo želimo doseči večjo dostopnost gradiv vsem študentom UL!
 
NAVODILA:
 
Prosimo vas, da iz seznama izberete knjižnico, ki o uporabljate (seveda lahko tudi več knjižnic). V primeru, da nam je izbrana knjižnica že posredovala nabor predlagane literature, lahko izbirate iz seznama že navedenih možnosti, ali pa dopišete svojo izbiro. V primeru, da nam knjižnica ni posredovala informacij, imate na voljo samo okence, v katerega sami vpišete naslov, avtorja in leto izdaje gradiva, ki se vam zdi premalo dostopno in bi bilo primerno za digitalizacijo. 
 
Vsem se zahvaljujemo za posredovane informacije in upamo, da nam bo z vašo pomočjo uspelo digitalizirati čim več najbolj iskanih študijskih gradiv!
This entry was posted in Objava. Bookmark the permalink.

Comments are closed.