BEST dnevi tehnike in naravoslovja 2015

 

BEST Ljubljana že deseto leto zapored organizira dogodek BEST dnevi tehnike in naravoslovja (BDTN). Delavnice in predavanja bodo potekala od 14. do 17. decembra na tehničnih fakultetah Univerze v Ljubljani. Naš cilj je, da študentom ponudimo dodatno znanje, izkušnje in poznanstva, ter popestrimo dogajanje na univerzi in izboljšujemo povezanost študentov, univerze in podjetij.

Vse delavnice in predavanja so za študente brezplačni!

Letošnje izbrane delavnice in predavanja:

Ponedeljek, 14. 12. 2015: 

Cirkadialni ritmi pri ljudeh – Na predavanju boste izvedeli več o našem biološkem ritmu, katere snovi v našem telesu tekom dneva vplivajo na nas, na naše delovanje in še mnogo več.

Arduino delavnica za začetnike

Torek, 15. 12. 2015:

Adobe Illustrator (začetni tečaj)

Kompozitni materiali  – Predavanje o vedenju kompleksnih sistemov – novih priložnostih za prebojne inovacije v tehniki in medicini

Sreda, 16. 12. 2015:

Lego Mindstorms (delavnica)

Novodobno gradbeništvo: les – Na dveh povezanih predavanjih boste izvedeli informacije s področja gradnje z lesom, njegove uporabe in ostalih bioloških materialih, ki se skupaj s trendom vse bolj uporabljajo pri sodobni gradnji.

Četrtek, 17. 12. 2015:

Vetrne elektrarne – Predavanje bo predstavilo prednosti in slabosti gradnje vetrnih elektrarn. Ali so vetrnice prihodnost pridobivanja zelene električne energije?

Prijave in več informacij o dogodku lahko najdete TUKAJ . Pohitite, število mest je omejeno!

BEST (Board of European Students of Technology) je konstantno rastoča neprofitna in nepolitičnaorganizacija. LBG (angl. Local BEST Group) Ljubljana je eden od 96 LBG-jev, ki se nahajajo v 33 državah. Glavna aktivnost BEST-a je organizacija in promocija mednarodnih in domačih dogodkov ter aktivnosti.  Naša glavna želja je čim boljša organizacija dogodkov, zato skrbimo za dobro sodelovanje med študenti, podjetji in univerzo, kjer si izmenjujemo izkušnje in ideje.

This entry was posted in Delavnice, Dogodki, Društva, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.