EESTEC Competition for Android

“EESTEC Competition for Android” znova vabi k sodelovanju Android razvijalce in dizajnerje z vsega sveta. Soočite se z izzivom razvoja in dizajna poljubne Android aplikacije in nadgradite svoje znanje ter pokažite svojo inovativnost in kreativnost. Najboljše čakajo lepe nagrade!

Dandanes si življenja brez pametnih telefonov ne predstavljamo več, priljubljenost in število aplikacij pa neustavljivo naraščata. Bi vsaj za hip rad postal/a del vznemirljivega in hitro spreminjajočega se področja – razvoja Android aplikacij?

EESTEC Competition for Android je mednarodno tekmovanje, ki že petič vabi tekmovalce z vsega sveta. Sodelujejo lahko posamezniki oz. ekipe z največ tremi člani. Najlepše pri vsem skupaj je, da lahko razvijate čisto poljubno idejo po svoji želji!
Lahko se izkažete na področju, ki vam najbolj leži, saj bodo najboljše aplikacije nagrajene v različnih kategorijah: najlepši dizajn, najbolj inovativna ideja, največja priljubljenost in najboljša aplikacija v vseh pogledih.

Še nekaj statistike: lani so se tekmovanja udeležile ekipe iz 54 različnih držav. Naj te konkurenca ne odvrne, z zagnanostjo in trudom se doseže marsikaj: lani je glavno nagrado osvojila ekipa slovenskih študentov!

Rok za prijavo ideje je 15. 1. 2016, za oddajo končne aplikacije pa 20. 3. 2016.

Pridruži se, saj bo morda ravno tvoja aplikacija naslednja uspešnica z milijoni uporabnikov!
Več informacij najdeš na https://competition.eestec.net/

This entry was posted in Delavnice, Dogodki, Društva, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.