Strateška delavnica za inženirje, 24.-25. oktober 2015, v okolici Pariza

12048915_10153667511637048_471073861_n

Globalno svetovalno podjetje The Boston Consulting Group (BCG) organizira dvodnevno “Strateško delavnico za inženirje”, ki bo potekala 24. in 25. oktobra v okolici Pariza.

Delavnice se bo udeležilo približno 50 izbranih najboljših študentov iz celotne Evrope in Bližnjega vzhoda, ki se bodo ob podpori mednarodne ekipe svetovalcev družbe BCG soočili z izzivi razvoja strategije za reševanje problemov sodobne družbe. Za  študente, ki prihajate iz Slovenije, imamo zagotovljeno 1 mesto. Vse stroške povezane z dogodkom krije BCG.

Letos se bodo udeleženci delavnice osredotočili na enega temeljnih globalnih izzivov na področju energetske oskrbe, in sicer : Kako narediti sončne elektrarne za privlačno alternativo fosilnim gorivom?

Uporabite svoje tehnično znanje, oblikujte hipoteze, ki vam bodo v pomoč pri razmišljanju in preudarno upravljajte s časom, da boste lahko razvili rešitev in tako pomagali stranki doseči uspeh s pravim strateškim nasvetom. Na poti do rešitve boste odkrili kaj je gonilo največjih poslovnih dosežkov: vaše ideje in inovativnost.

Zainteresirani?

Za dodatne informacije lahko obiščete našo spletno stran: http://eur-traction.bcg.com/

Svojo elektronsko prijavo lahko izvedete preko naše spletne strani, do 4. oktobra 2015.

Za kakršnakoli vprašanja povezana z delavnico nas lahko kontaktirate:

Zita Erős po telefonu na +36 30 3322 465 ali preko e-maila: tractionbudapest@BCG.com.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

This entry was posted in Delavnice, Dogodki. Bookmark the permalink.

Comments are closed.