Vabljeni na zaključni dogodek Falling Walls Lab Ljubljana, 26. 9. ob 10.30 uri v NLB CIP

Spoštovani,
mednarodni natečaj Falling Walls Lab, v Sloveniji izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Nemško za akademske izmenjave (DAAD), ob podpori Zveznega ministrstva za zunanje zadeve Nemčije. Gre za navdihujoč in interdisciplinarni dogodek, ki študentom, raziskovalcem in strokovnjakom iz različnih akademskih področij ponuja možnost predstavitve prebojne ideje.

Vabljeni na zaključni dogodek Falling Walls Lab Ljubljana, ki bo 26. septembra ob 10.30 uri (registracija) v Centru inovativnega podjetništva – NLB.

Prisluhnite osmim najboljšim idejam v Sloveniji, ki so se uvrstile v finalni izbor mednarodnega natečaja Falling Walls Lab Ljubljana. Ideje so iz različnih akademskih področij in vsak od njih bo imel možnost 3 minutne predstavitve svoje idejeŠestčlanska komisija bo izbrala zmagovalca, ki bo 8. novembra odpotoval v Berlin na mednarodno zaključno prireditev. Dogodek pa bosta slavnostno odprla predstavnik nemške ambasade in predstavnica Univerze v Ljubljani.

Vabljeni, da se prijavite na zaključni dogodek!

Glede na to, da gre za mednarodni natečaj, bo dogodek v celoti potekal v angleškem jeziku.

Prijave na zaključni dogodek sprejemamo na: bit.ly/2CLlzkH

Podprite naše tekmovalce in navijajte za najboljšega!

mag. Aleša Mihelič

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.